Назад до Началната страница

Доставка, връщане и замянаБЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за ВСЯКА ПОРЪЧКА!


 
Доставките в България се осъществяват с куриерска фирма „Спиди“ и са НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ!1) Винаги безплатна доставка!


Поръчайте до адрес или офис на „Спиди“ с безплатна доставка, независимо от стойността, килограмите и размерите на пратката.2) Лесно и сигурно пазаруване!

Изберете размер и добавете желаните артикули в количката с бутон "Купи". Попълнете необходимите данни и завършете поръчката. Ако има необходимост от уточнения ще се свържем с Вас по телефон или електронна поща. 
Заплащането се извършва при доставката или в съответния куриерски офис, в брой или с кредитна/дебитна карта. Касова бележка се издава от куриера на основание член 3 (1) от НАРЕДБА № Н-18.

*Exclusive Jeans си запазва правото да изиска предварително заплащане на поръчка по банков път, при съмнение за злоупотреба, лоша история на клиент или друго, довело до реални или потенциални финансови загуби или имидж.


3) Опция "Преглед и тест" за всяка поръчка!

Имате възможност да прегледате съдържанието на поръчката си, преди да я заплатите. Опаковаме всички продукти така, че да бъдат максимално лесни за разглеждане. При отказ на пратка след "преглед/ тест", разходите за връщане в обратна посока са за Ваша сметка.4) Експресна доставка до 1-2 дни!

Поръчки направени до 15:30 ч. в делнични дни, се доставят на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя, се доставят във вторник. Някои от по-малките населени места нямат възможност за доставка на следващ работен ден и там се доставят според график на куриера (около 2 работни дни).

*Артикули отбелязани като "Покупка с доставка до 14 дни" се доставят до 14 дни.5) Бъди част от ExJs Club!

За да се включите в ExJs Club, е необходимо да пазарувате в сайта с регистрация.

- 5% отстъпка за всяка следваща поръчка + напълно безплатно връщане и замяна, когато сумата от Вашите поръчки е 2000.00 лв;

-10% отстъпка за всяка следваща поръчка + напълно безплатно връщане и замяна, когато сумата от Вашите поръчки е 3000.00 лв;

*Отстъпката автоматично ще се отрази във Вашия профил при последващи поръчки
БЕЗПРОБЛЕМНО ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНАВие имате възможност в рамките на 14 дни, от датата на получаване, безпроблемно да върнете или замените закупените продукти, като те трябва да са в същия търговски вид, в който са били получени, т.е.

 - със запазени етикети и опаковки;

 - без следи от употреба по ходилото/ тока;

 - не трябва да са били употребявани, прани и гладени;

     *Вашето право за връщане на заплатена стока в рамките на 14 дни е гарантирано със закон за защита на потребителите (ЗЗП) и комисия за защита на потребителите (КЗП)ВРЪЩАНЕ


За да върнете закупен артикул е необходимо:

1) Да попълните във формуляра за връщане, който сте получили с пратката:

    - код/причина за връщане;

    - три имена на титуляра на банковата сметка и IBAN на банковата сметка;

2) Да поставите формуляра заедно с артикулите, които връщате, в подходяща торба или кутия– например тази, която сте получили от нас;

3) Да изпратете артикулите с куриерска фирма "Спиди" до: 


         ЕКСКЛУЗИВ М ЕООД
         бул. ''Трети март'', 22Б, ет. 3, оф. 3
         гр. ВАРНА 9000
         тел: +359 878 01 25 25 


  *Exclusive Jeans изпраща всички свои поръчки безплатно, а разходите при връщане на артикул за възстановяване на сума или за замяна, се заплащат от Вас!
  От безплатно връщане могат да се възползват лоялни клиенти, част от ExJs Club!

  *Към всички върнати пратки за сметка на Exclusive Jeans, се начислява такса за доставка в размер на 10лв. Нейната стойност ще бъде приспадната от сумата, която ще Ви бъде възстановена.

  *Ако сте загубили формуляра за връщане, то може да го разпечатате от своя профил към конкретната поръчка в нашия сайт(ВходПрофилИстория на поръчкиФормуляр за връщане).

  *Възстановяване на заплатена сума с наложен платеж не се извършва! Ако сте върнали пратка с наложен платеж към нас, то ще е необходимо да премахнете наложения платеж, като се обадите на един от националните телефони на избрания куриер, след което ние можем да приемем пратката и възстановим сумата по банков път. 

  

БЕЗПРОБЛЕМНА ЗАМЯНА ЗА ДРУГ РАЗМЕР, ЦВЯТ ИЛИ МОДЕЛ


1) За да замените закупен артикул, е необходимо да направите нова поръчка с желаните от Вас модел, цвят и размер артикули.

2) Да напишете ЗАМЯНА в поле коментар към поръчката.

3) Когато получим върнатите от Вас за замяна артикули, ще Ви изпратим новите артикули с безплатна доставка, независимо от сумата на Вашата поръчка.


*За връщане и замяна не подлежат продукти от тип бельо поради хигиенични съображения.

*Exclusive Jeans изпраща всички свои поръчки безплатно, а разходите при връщане на артикул за замяна или възстановяване на сума, се заплащат от Вас!
От безплатно връщане могат да се възползват лоялни клиенти, част от ExJs Club!**Exclusive Jeans си запазва правото да тълкува, променя или прекратява Общите условия без специално уведомяване на Потребителите. Актуализираните Общи условия винаги ще бъдат публикувани на ExclusiveJeans.bg
                      

 За повече информация може да се свържете с нас всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 ч. на телефон +359 878 01 25 25 или чрез ел. поща на sales@exclusivejeans.bg

Приятно пазаруване!


Exclusive Jeans - The Beauty Of Your Style!

loading...