Назад  |   Начало  »  За нас

За нас

Exclusive Jeans - The Beauty Of Your Style

Exclusive Jeans® се предствлява от "ЕКСЛУЗИВ М" ЕООД, дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България с Ид. номер по Булстат: 204311292; ДДС Номер: BG204311292.

Exclusive Jeans® е на българския пазар за Дамска Мода вече над 17 години. От месец май, 2021г., нашите продукти можете да закупите единствено онлайн

Повлияни от уличния стил, желанието за индивидуалност и последните модни тенденции, Exclusive Jeans® се старае да вдъхнови своите клиенти да преоткрият и изградят своя собствен уникален стил.

Всички тези години и стотици хиляди клиенти ни дават, на нас и на нашите партньори, увереността в своите продукти носещи в себе си актуалните модните тенденции, но винаги притежаващи свой собствен уникален стил. Всички наши партньори са бутикови дизайнери и по-големи производители на дамска мода от България и Италия, със собствено производство на дамски дрехи, обувки и аксесоари в България, Италия, Турция и Китай.

Всяка година усъвършенстваме нашите модели и колекции, като се стараем да запазим почерка Exclusive Jeans - The Beauty Of Your Style

При нас може да откриете:

Дънки и панталони

“Exclusive Jeans” е дългогодишен производител и вносител за България на дънки и панталони от висококачествени памучни платове. В нашите магазини може да откриете и продукти на наши партньори, както и ексклузивни колекции на италиански дизайнери и производители.


Обувки

“Дай на едно момиче правилните обувки и тя може да завладее света!” - Мерилин Монро

“Exclusive Jeans” е производител и вносител за България на кецове, боти, ботуши и други видове дамски обувки. Нашите модели, а и предлаганите от нас избрани модели на наши партньори, са ръчно изработени изцяло от висококачествена естествена кожа и естествен велур. Ексклузивни - уникални сами по себе си поради специалната ръчна изработка!
 

Връхни облекла

От “Exclusive Jeans” целогодишно сме готови да ви предложим подходящо решение, с което да създадете вашия личен уникален стил. Фирмата е производител и вносител на якета от еко кожа, дънкови якета, шушлякови якета, грейки и други.


Чанти

Дамските чанти, които се предлагат от “Exclusive Jeans”, съчетават функционалност съобразена с актуалните модни тенденции и акценти. Те се отличават с издръжливост на всякакви натоварвания, тъй като са ръчно изработени от естествена кожа. С всяка от тях може да допълните своя уникален стил! 

 
Блузи и ризи

“Exclusive Jeans” предлага разнообразие от блузи и ризи, които могат да се комбинират както с панталон, така и с пола. Някои от тях са произведени от нас, други, са дело на нашите доверени чуждестранни партньори, но едно ги обединява - всички те са изработени от висококачествени италиански платове, които гарантират, че инвестицията е дългосрочна. За по-хладните месеци предлагаме пуловери от вълна и памук. 

 
Поли и рокли


Сочени за едни от най-женствените дрехи, полите и роклите са подходящи за всякакви поводи. За да постигнете не само уникален стил, но и елегантна визия, е необходимо дрехите да са изработени от висококачествени платове и материи. Ние работим основно с италиански дизайнери, както и избрани производители от Италия, България и Турция.

 
Онлайн магазин

Работно време 24/7/365

www.ExclusiveJeans.bg

Поръчка по телефон:

+359 878 01 25 25

Всеки делничен ден от 9:00 до 17:00

 

Отзиви от клиенти (300+)