Назад  |   Начало  »  Доставка и замяна

ДОСТАВКА И ЗАМЯНА

 

Доставката на Вашите поръчки ще бъде осъществена с куриерите от:

Офиси в страната

Проселдяване на пратка

*Ако сте се регистрирали при поръчване, ще получите номер на товарителница по ел. поща (email) за проследяване на пратка, както и ексклузивни оферти и намаления.

1) Заплащането става с наложен платеж - в брой и с карта, при доставка на поръчката от куриера или в съответния куриерски офис. 

2) Опция "преглед и тест" не се предлага. Вашето право за връщане на заплатена стока в рамките на 14 дни е гарантирано със закон за защита на потребителите (ЗЗП) и комисия за защита на потребителите (КЗП), а ние Ви гарантираме безплатно връщане и замяна - 45 дни!

 • Пробвайте у дома на спокойствие в комбинация с Ваши дрехи;
 • Безплатно върнете в удобен за Вас момент от Ваш адрес или офис на куриери Спиди;
 • Абсолютно безплатна замяна за друг размер, цвят или модел;
 • Без изненадващо високи такси за връщане - 0 лв. с куриери Спиди;
 • Поръчайте няколко неща и Вие изберете какво да запазите и какво да върнете;

3) Поръчки направени до 14:30 ч. в делнични дни, се доставят на следващия работен ден, включително и в събота. Поръчки направени в събота и неделя, се доставят във вторник. Някои от по-малките населени места нямат възможност за доставка на следващ работен ден и там се доставя на по-следващ (доставка до 2 работни дни). Артикули отбелязани като "Покупка с доставка до 14 дни" се доставят до 14 дни.

4) След като сте заявили Вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас, за да уточним подробностите по наличността и доставката на съответния артикул.

5) Доставката се извършва чрез една от посочените куриерските фирми до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма в България.

6) Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 200.00 лв., независимо от килограмите и размерите на пратката.

7) За поръчка на стойност под 200.00 лв., фиксираната цена на куриерската услуга включва такса доставка, такса наложен платеж, такса гориво, ДДС и се заплаща в размер:

 • "Спиди" - 5.99 лв. до адрес.
 • "Спиди" - 4.99 лв. до офис.
 • "Спиди" - 3.99 лв до автомат 

8) Опция фиксиран час за доставка не се предлага от куриерите ни. Като частично решение на тази опция, Вие може да изберете доставка до офис на куриер и да си вземете пратката в удобен за вас час.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

1) Вие имате възможност в рамките на 14 дни, от датата на получаване, безплатно да върнете или безплатно да замените закупените продукти с куриери СПИДИ, като те трябва да са в същия търговски вид, в който са били получени, т.е. със запазени етикети и опаковки, не трябва да са били употребявани, прани и гладени.

2) За да върнете или замените закупен артикул e необходимо:

 • да попълните сертификата, който придружава закупения продукт;
 • да ни изпратите, с посочените по-горе куриери, сертификата и артикула за сметка на получателя с куриери СПИДИ до адресите посочени в сертификата придружаващ всеки артикул;

3) Ако желаете възстановяване на заплатена сума за един или повече артикули е необходимо:

 • в сертификата, който придружава закупените артикули, да попълните:

сумата за въстановяване, три имена на титуляра на банковата сметка и IBAN на банковата сметка;

 • върнете артикулите за сметка на получателя, т.е. за наша сметка, с куриерите посочени по-горе до адресите посочени в сертификата придружаващ всеки артикул;

*Ако желаете може да върнете продуктите и с друг, избран от Вас, куриер за Ваша сметка!

4) Артикулите изпратени за връщане и замяна, се обработват в рамките на 3 работни дни след получаването им от наша страна (без събота, неделя и официални празници). Възстановяването на заплатена сума става единствено по банков път - до 5 работни дни след получаване на върнат продукт!

Пример: Ако сте изпратили към нас атикул за замяна в понеделник, с експресна доставка за наша сметка, то ние ще го получим във вторник до 17:00 и най-късно в петък ще бъдат заменени и изпратени към Вас с безплатна доставка независимо от килограмите и сумата на поръчката Ви. Ако желаете възстановяване на заплатена сума, то тя също ще бъде възстановенa най-късно в петък по банков път.

5) Ако заменения продукт е с по-ниска цена, то ние ще Ви изпратим разликата по банков път. Ако е с по-висока цена, то Вие ще заплатите разликата при получаване на заменения продукт.

6) При връщане за замяна за друг размер, цвят или модел, Вие изпращате продукта за сметка на получателя, т.е. за наша сметка, а замененият продукт се изпраща от нас с безплатна доставка, независимо от сумата на поръчката Ви.

7) Възстановяване на заплатена сума с наложен платеж не се извършва! Ако сте върнали пратка с наложен платеж към нас, то ще е необходимо да премахнете наложения платеж, като се обадите на един от националните телефони на използвания куриер, след което ние можем да приемем пратката и възстановим сумата по банков път в рамките на 5 работни дни. 

*За връщане и замяна не подлежат продукти от тип бельо поради хигиенични съображения.

За повече информация може да се свържете с нас всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 ч. на телефон +359 878 01 25 25 или чрез ел. поща на sales@exclusivejeans.bg

Приятно пазаруване!

Exclusive Jeans - The Beauty Of Your Style

 

Отзиви от клиенти (300+)