Назад  |   Начало  »  Доставка и замяна

Доставка и замяна

Доставка

За доставка на вашите поръчки имате избор между два национални куриера:

Офиси в страната

Проследяване на пратка

Офиси в страната

Проселдяване на пратка

 *За да проследите ваша пратка е необходимо да сте се регистрирали при поръчване. Регистрираните клиенти получават номер на товарителница по  ел. поща (email), както и ексклузивни оферти и намаления.

1) Всички поръчки се заплащат с наложен платеж (в брой) при доставка на поръчката от куриера или в съответния куриерски офис.

2) Опция "преглед и тест" не се предлага. Вашето право за връщане на заплатена стока в рамките на 14 дни е гарантирано със законите на Република България, а ние Ви гарантираме абсолютно безплатно връщане и замяна (повече информация може да прочетете по-надолу).  

2) Поръчки направени до 15:30 ч. в делнични дни, се доставят на следващия работен ден, включително и в събота. Поръчки направени в събота и неделя, се доставят във вторник. Някои от по-малките населени места нямат възможност за доставка на следващ работен ден и там се доставя на по-следващ (доставка до 2 работни дни).

3) След като сте заявили Вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас, за да уточним подробностите по наличността и доставката на съответния артикул.

4) Доставката се извършва чрез една от посочените куриерските фирми до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма в България.

5) За поръчка на стойност под 200.00 лв. и тегло до 2 кг., куриерска услуга включва такса доставка, такса наложен платеж, такса гориво, ДДС и се заплаща в размер:

  • "Спиди" - 5.99 лв. (фиксирано) 
  • "Лео Експрес" - 4.99 лв. (ориентировачно). 

6) Размерът на куриерската услуга, с куриер Лео Експрес и тегло до 2 кг., варира между 4.30 лв. и 5.20 лв. в зависимост от населеното място, точните килограми и сумата на наложения платеж. Сумата от 4.99 лв., изписана при направата на поръчка с Лео Експрес, е ориентировъчна! При поръчки надвишаващи тегло от 2 кг. с куриер Лео Експрес, е възможно завишение на стойността на куриерската услуга в зависимост от населеното място и точните килограми на пратката. При подготвяне на товарителницата, наш консултант ще се свърже с вас, за да ви уведоми за точната стойност на куриерската услуга.

7) За поръчка на стойност над 200.00 лв., куриерска услуга не се заплаща независимо от килограмите и размерите на пратката.

8) Опция фиксиран час за доставка (приоритетен час) не се предлага от куриерите ни. Като частично решение на тази опция, Вие може да изберете доставка до офис на куриер и да си вземете пратката в удобен за вас час.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

1) Вие имате възможност в рамките на 14 дни, от датата на получаване, безплатно да върнете или замените закупени продукти, като те трябва да са в същия търговски вид, в който са били получени, т.е. със запазени етикети и опаковки, не трябва да са били употребявани, прани и гладени.

2) За да върнете или замените закупен продукт, полълнете придружаващия го сертификат и заедно с продукта ги изпратете за сметка на получателя, т.е. за наша сметка, до посочените в сертификата адреси. 

3) Ако желаете възстановяване на заплатена сума, върнете продукта за сметка на получателя, т.е. за наша сметка, с наложен платеж равен на цената на продукта, или сбора от цените на продуктите ако те са няколко на брой. 

4) Артикулите изпратени за връщане и замяна, се обработват в рамките на 3 работни дни след получаването им от наша страна (без събота, неделя и официални празници). Възстановяването на заплатена сума става по същия ред и срок - до 3 работни дни след получаване на върнат продукт.

Пример: Ако сте изпратили към нас атикул за замяна в понеделник, с експресна доставка, то ние ще го получим във вторник до 17:00 и най-късно в петък ще бъдат заменени и изпратени към Вас с безплатна доставка независимо от килограмите и сумата на поръчката Ви. Ако желаете и избраният куриер има съботни доставки в населеното място, Вие може да ги получите още в събота, или в понеделник. 

5) Ако заменения продукт е с по-ниска цена, то ние ще Ви изпратим разликата с наложен платеж заедно с продукта. Ако е с по-висока цена, то Вие ще заплатите разликата при получаване на заменения продукт.

6) При връщане за замяна за друг размер, цвят или модел, Вие изпращате продукта за сметка на получателя, т.е. за наша сметка, а замененият продукт се изпраща от нас с безплатна доставка, независимо от сумата на поръчката Ви.

7) Възстановяване на заплатена сума с наложен платеж се извършва само ако наложения платеж отговаря с точност на цената на продукта, или сбора от цените на продуктите ако те са няколко на брой.

За повече информация може да се свържете с нас всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 ч. на телефон +359 887 88 91 91

Exclusive Jeans - The Beauty Of Your Style