Назад  |   Начало  »  Доставка и замяна

Доставка и замяна

Доставка

За доставка на вашите поръчки имате избор между два национални куриера:

Офиси в страната

Проследяване на пратка

Офиси в страната

Проселдяване на пратка

 *Ако сте се регистрирали при поръчване, ще получите номер на товарителница по ел. поща (email) за проследяване на пратка, както и ексклузивни оферти и намаления.

1) Заплащането става с наложен платеж - в брой и с карта (за Спиди), при доставка на поръчката от куриера или в съответния куриерски офис. 

2) Опция "преглед и тест" не се предлага. Вашето право за връщане на заплатена стока в рамките на 14 дни е гарантирано със закон за защита на потребителите (ЗЗП) и комисия за защита на потребителите (КЗП), а ние Ви гарантираме абсолютно безплатно връщане и замяна (повече информация може да прочетете по-надолу).  

2) Поръчки направени до 14:30 ч. в делнични дни, се доставят на следващия работен ден, включително и в събота. Поръчки направени в събота и неделя, се доставят във вторник. Някои от по-малките населени места нямат възможност за доставка на следващ работен ден и там се доставя на по-следващ (доставка до 2 работни дни).

3) След като сте заявили Вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас, за да уточним подробностите по наличността и доставката на съответния артикул.

4) Доставката се извършва чрез една от посочените куриерските фирми до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма в България.

5) За поръчка на стойност под 200.00 лв., куриерска услуга включва такса доставка, такса наложен платеж, такса гориво, ДДС и се заплаща в размер:

  • "Спиди" - 5.99 лв. до адрес (фиксирано).
  • "Спиди" - 4.49 лв. до офис (фиксирано). 
  • "Лео Експрес" - 4.99 лв. (ориентировъчно). 

6) Размерът на куриерската услуга, с куриер Лео Експрес и тегло до 2 кг., варира между 4.10 лв. и 5.20 лв. в зависимост от населеното място, точните килограми и сумата на наложения платеж. Сумата от 4.99 лв., изписана при направата на поръчка с Лео Експрес, е ориентировъчна! При поръчки надвишаващи тегло от 2 кг. с куриер Лео Експрес, е възможно завишение на стойността на куриерската услуга в зависимост от населеното място, наложения платеж и точните килограми на пратката. При подготвяне на товарителницата, наш консултант ще се свърже с вас, за да ви уведоми за точната стойност на куриерската услуга.

7) За поръчка на стойност над 200.00 лв., куриерска услуга не се заплаща независимо от килограмите и размерите на пратката.

8) Опция фиксиран час за доставка не се предлага от куриерите ни. Като частично решение на тази опция, Вие може да изберете доставка до офис на куриер и да си вземете пратката в удобен за вас час.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

1) При връщане или замяна, стоката задължително трябва да е придружена с касовия бон, който сте получили.

2) Вие имате възможност в рамките на 14 дни, от датата на получаване, безплатно да върнете или замените закупените продукти, като те трябва да са в същия търговски вид, в който са били получени, т.е. със запазени етикети и опаковки, не трябва да са били употребявани, прани и гладени.

3) За да върнете или замените закупен продукт e необходимо:

- да попълните сертификата, който придружава закупения продукт;

- да изпратите, с посочените по-горе куриери, сертификата, касовия бон и продукта за сметка на получателя;

4) Ако желаете възстановяване на заплатена сума, върнете продукта с опция преглед за сметка на получателя, т.е. за наша сметка, с наложен платеж равен на цената на продукта, или сбора от цените на продуктите ако те са няколко на брой. Не включвайте цената за доставка в наложения платеж!

5) Артикулите изпратени за връщане и замяна, се обработват в рамките на 3 работни дни след получаването им от наша страна (без събота, неделя и официални празници). Възстановяването на заплатена сума става по същия ред и срок - до 3 работни дни след получаване на върнат продукт.

Пример: Ако сте изпратили към нас атикул за замяна в понеделник, с експресна доставка, то ние ще го получим във вторник до 17:00 и най-късно в петък ще бъдат заменени и изпратени към Вас с безплатна доставка независимо от килограмите и сумата на поръчката Ви. 

6) Ако заменения продукт е с по-ниска цена, то ние ще Ви изпратим разликата с наложен платеж заедно с продукта. Ако е с по-висока цена, то Вие ще заплатите разликата при получаване на заменения продукт.

7) При връщане за замяна за друг размер, цвят или модел, Вие изпращате продукта за сметка на получателя, т.е. за наша сметка, а замененият продукт се изпраща от нас с безплатна доставка, независимо от сумата на поръчката Ви.

8) Възстановяване на заплатена сума с наложен платеж се извършва само ако наложения платеж отговаря с точност на цената на продукта, или сбора от цените на продуктите ако те са няколко на брой и получим обратно касовия бон.

За повече информация може да се свържете с нас всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 ч. на телефон +359 878 01 25 25

Exclusive Jeans - The Beauty Of Your Style