Назад  |   Начало  »  Доставка и замяна

Доставка и замяна

Доставка

Доставката на Вашите поръчки ще бъде осъществена с куриерите от:

Офиси в страната

Проселдяване на пратка

Офиси в страната

Проследяване на пратка

*Ако сте се регистрирали при поръчване, ще получите номер на товарителница по ел. поща (email) за проследяване на пратка, както и ексклузивни оферти и намаления.

1) Заплащането става с наложен платеж - в брой и с карта, при доставка на поръчката от куриера или в съответния куриерски офис. 

2) Опция "преглед и тест" не се предлага. Вашето право за връщане на заплатена стока в рамките на 14 дни е гарантирано със закон за защита на потребителите (ЗЗП) и комисия за защита на потребителите (КЗП), а ние Ви гарантираме абсолютно безплатно връщане и замяна в рамките на 45 дни! 

 • Пробвайте у дома на спокойствие в комбинация с Ваши дрехи;
 • Върнете в удобен за Вас момент от Ваш адрес или офис на куриер;
 • Без изненадващо високи такси за връщане;
 • Поръчайте няколко неща и Вие изберете какво да запазите и какво да върнете; 
 • Безплатно връщане или безплатна замяна за друг размер, цвят или модел;

*Ако търговецът, в случая ние, оспорва Вашите права, то Вие може да заявите онлайн решаване на спор също и чрез сайта на Европейската комисия.

3) Поръчки направени до 14:30 ч. в делнични дни, се доставят на следващия работен ден, включително и в събота. Поръчки направени в събота и неделя, се доставят във вторник. Някои от по-малките населени места нямат възможност за доставка на следващ работен ден и там се доставя на по-следващ (доставка до 2 работни дни).

4) След като сте заявили Вашата поръчка, ако има нужда от уточнения, ние ще се свържем с Вас по телефон или ел.поща (e-mail).

5) Доставката се извършва чрез една от посочените куриерските фирми до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма в България.

6) За поръчка на стойност под 200.00 лв., фиксираната цена на куриерската услуга включва такса доставка, такса наложен платеж, такса гориво, ДДС и се заплаща в размер:

 • "Спиди" - 5.99 лв. до адрес.
 • "Спиди" - 4.49 лв. до офис. 
 • "Еконт" - 5.99 лв. до офис.
 • "Еконт" - 4.49 лв. до Еконтомат.

8) За поръчка на стойност над 200.00 лв., куриерска услуга не се заплаща независимо от килограмите и размерите на пратката.

9) Опция фиксиран час за доставка не се предлага от куриерите ни. Като частично решение на тази опция, Вие може да изберете доставка до офис на куриер и да си вземете пратката в удобен за вас час.

Безплатно връщане и безплатна замяна

Вие имате възможност в рамките на 45 дни, от датата на получаване, безплатно да върнете или замените закупените продукти, като те трябва да са в същия търговски вид, в който са били получени, т.е. със запазени етикети и опаковки, не трябва да са били употребявани, прани и гладени.

Връщане

За да върнете закупени продукти безплатно е необходимо:

1. Да попълните формуляра за връщане, който придружава закупения продукт:

 • Код/Причина за връщане;
 • IBAN на банковата сметка, по която да Ви възстановим заплатената сума;
 • Три имена на титуляра на банковата сметка;

2. Да поставите формуляра заедно с артикулите, които връщате, в подходяща торба или кутия – например тази, която сте получили от нас;

3. Да ни изпратете артикулите с куриери Спиди или Еконт за сметка на получателя, т.е. за наша сметка, като посетите офис на куриер или заявите куриер до Ваш адрес чрез националните телефони на куриерите: 

Получател:
Ексклузив М ЕООД, 0878 01 25 25

С куриери СПИДИ (тел: 1 7001 7001):
гр.Варна, офис Спиди [234]

С куриери ЕКОНТ (тел: 0 7001 7300):
гр.Варна, централен офис
бул. Република 59
Клиентски №7162

Замяна 

За да замените закупените артикули абсолютно безплатно:

1. Следвайте инструкциите за ВРЪЩАНЕ;

2. Направете НОВА поръчка с желаните от Вас модел, цвят и размер артикули;

3. В поле КОМЕНТАР КЪМ ПОРЪЧКА напишете ЗАМЯНА и натиснете бутон КУПИ;

Когато получим върнатите от Вас за замяна артикули, ще Ви изпратим новите артикули с БЕЗПЛАТНА доставка независимо от сумата на Вашата поръчка.  

*ВАЖНО: Не забравяйте да напишете ЗАМЯНА, в коментар към Вашата нова поръчка.

Допълнителна информация

1) Артикулите изпратени за връщане и замяна, се обработват в рамките на 3 работни дни след получаването им от наша страна (без събота, неделя и официални празници). Възстановяването на заплатена сума става единствено по банков път - до 3 работни дни след получаване на върнат продукт!

Пример: Ако сте изпратили към нас атикул за замяна в понеделник, с експресна доставка за наша сметка, то ние ще го получим във вторник до 17:00 и най-късно в петък ще бъдат заменени и изпратени към Вас с безплатна доставка независимо от килограмите и сумата на поръчката Ви. Ако желаете възстановяване на заплатена сума, то тя също ще бъде възстановенa най-късно в петък по банков път.

2) Ако заменения продукт е с по-ниска цена, то ние ще Ви изпратим разликата по банков път. Ако е с по-висока цена, то Вие ще заплатите разликата при получаване на заменения продукт.

3) При връщане за замяна за друг размер, цвят или модел, Вие изпращате продукта за сметка на получателя, т.е. за наша сметка, а замененият продукт се изпраща от нас с безплатна доставка, независимо от сумата на поръчката Ви.

4) Възстановяване на заплатена сума с наложен платеж не се извършва! Ако сте върнали пратка с наложен платеж към нас, то ще е необходимо да премахнете наложения платеж, като се обадите на един от националните телефони на използвания куриер, след което ние можем да приемем пратката и възстановим сумата по банков път в рамките на 3 работни дни. 

5) За връщане и замяна не подлежат продукти от тип бельо поради хигиенични съображения.

За повече информация може да се свържете с нас всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 ч. на телефон +359 878 01 25 25 или чрез ел. поща на sales@exclusivejeans.bg

Приятно пазаруване!

Exclusive Jeans - The Beauty Of Your Style