Назад до Дамски Дрехи

Дамски Потници и бюстиета

Дамските потници, присъстват в гардероба на всяка жена и момиче. Причината за това е, че те  могат да се комбинират с различни дрехи и да създават различни визии. Има огромен брой видове дамски потници, които се различават по своята кройка, материал, цвят и стил. Те могат да бъдат потници с тесни презрамки, потници с широки презрамки, бюстиета и други.

Филтри
161 Продукта
Най-продавани
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

Видове дамски потници


На пазара се предлагат различни модели дамски потници, които могат да се носят, както като бельо, така и като връхна дреха в комбинация с пола, панталон, дънки и други.

Класически потници


Класическите потници са обикновен и универсален модел потници с тънки презрамки, които могат да се използват вместо пижама, за носене у дома или за разходка. Класическите дамски потници могат да бъдат изработени от памук, вискоза или други материали и да бъдат изчистени или да имат щампи, дантела и други различни декоративни елементи.

Топове


Топовете са дамски потници без ръкави, които могат да бъдат изработени от различни материали и да имат различна форма. Най-популярните от тях са бюстиетата, които обгръщат и поддържат бюста без презрамки. Украсени с камъни, мъниста или бродерия, те са идеални за създаване на вечерна и романтична визия.

Спортни потници


Спортните дамски потници са необходим елемент в гардероба на момичетата и жените, които водят активен начин на живот и които се грижат за здравето и физическата си форма. Тези потници са предназначени за спорт, фитнес, йога, бягане и други дейности на открито. Обикновено това са дамски потници с дебели презрамки, изработени от леки и дишащи материали, които осигуряват свобода на движение, вентилация и отвеждат влагата далеч от тялото, което позволява поддържането на комфортна температура по време на интензивни тренировки.

Туники


Туниките са дълги дамски потници, които могат да се носят както самостоятелно, така и в комбинация с прилепнали или къси панталони или клин. Туниките могат да бъдат изработени от различни материали като коприна, памук, изкуствена коприна и други. Те могат да бъдат, както едноцветни, така и допълнени с различни щампи и шарки за по ярка и запомняща се визия.

Кроп/къс топ


Този модел дамски потници е предназначен най-вече за младите момичета, със слаба и стегната фигура. Тяхната дължина е под бюста, като обикновено това са потници с широки презрамки, които се носят с дънки, къси панталони, летни поли или спортни панталони.

Материали за направа на дамски потници


Независимо от модела и предназначението си, дамските потници обикновено се изработват от естествени материи, които не запаряват тялото и предлагат мекота и комфорт. Най-често използваните за производството им материи са памук, вискоза, изкуствена или естествена коприна и други.

 

Отзиви от клиенти (400+)

Виж всички
ПИ Петенка Иванова
Страхотни са. Бих поръчала и в цвят жълто.
Кецове Sundae, Розов Цвят 38 розов
Кецове Sundae, Розов Цвят 38 розов Закупен
Много меки и удобни.
ХХ Христина Христова
ЕС Евгения Стоилова
РИ Радиана Иванова

Много съм доволна от дрехите които поръчах и бързата доставка. Благодаря ви!

А Антоанета Милошева

Здравейте, Доволна съм от доставката, макар че дънките щеше да е добре да имаше един номер по- малък. :) Като цяло, харесвам просуктите и с удоволствие пазарувам.

loading...