Назад до Дамски Обувки

Дамски Боти

Както знаете, за една жена обувките никога не са твърде много. Това се отнася не само за обувките или сандалите, но и за дамските боти, които неизменно присъстват в гардероба ни през студените месеци. Предпочитанията са различни, в зависимост от стила на обличане. Най-предпочитаните модели са ботите от естествена кожа. Младите момичета отдават своето предпочитание към кубинките, а в ежедневието си жените предпочитат боти на платформа или такива на равна подметка. За една по-елегантна и делова визия обаче, са подходящи ботите на ток.

Моделите дамски боти са различни и се отличават по материала на производство, височината, дизайна, декорацията и разбира се по цената.  Освен моделите зимни боти има и модели летни боти, които допълват елегантната визия на жените, през горещите летни дни.

Филтри
179 Продукта
Най-продавани
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

Видове дамски боти

На пазара се предлагат различни модели дамските боти, които предимно се носят от късна есен до ранна пролет. Има обаче и леки модели летни боти за създаване на различни екстравагантни летни визии.

В зависимост от сезона дамските боти могат да бъдат есенни, пролетни, зимни или летни. Първите два варианта се наричат ​​демисезонни. Обикновено това са тънки кожени или велурени боти, без изолация или с тънък слой кожа.

Зимните боти с подплата са най-добрият вариант за най-студените зимни месеци на годината. Козината може да се използва като изолация, маншет или друг вид декорация. За изработването на зимните боти се използват предимно естествена кожа или изкуствена кожа. Основните свойства, които те трябва да имат са да са топли, да са  удобни, да не се пързалят и разбира се да са красиви.

Материали за изработване на дамски боти

Основните материали, от които се изработват дамските боти са естествена или изкуствена кожа, велур и други.

Кожата е много издръжлив, здрав, устойчив на износване материал. Той е чудесен за създаване на демисезонни и зимни боти. Кожата може да бъде матирана или лакирана., което прави ботите особено елегантни и красиви.

Велурът е идеалният материал за създаване на изтънчени, женствени дамски боти с красив дизайн. Единственият му недостатък е непоносимостта към влага, но третирането му със специални водоотблъскващи и защитни средства го правят устойчив в дъждовно време, при топенето на сняг и т.н.

Подметка

Различните модели дамски боти се отличават и с вида на подметката, чиято основна задача е да изолира ходилото и да го предпазва от студа.

Демисезонните модели дамски боти, както и летните боти обикновено са с тънък ток, който придава женственост и елегантност на всяка визия.

В ежедневието си, момичетата и жените най-често избират дамски боти на цяла подметка или на платформа, които са със стабилна широка пета. Тези модели са много по-практични и удобни за ежедневно носене.

Отзиви от клиенти (400+)

Виж всички
АМ Антоанета Милошева
Здравейте, Благодаря Ви. Изключително съм доволна от обслужванети и бързата доставка. Също така, ползвам Вашите продукти с голямо удоволствие, защото са много качествени и индивидуални. Искам още неща, но всичко с времето си. Благодаря Ви за всичко отново!
Кожени кецове Invidia, Червен Цвят inv 36 червен
Закупен
М Михаела Монова
ХВ Христиана Валчева
Много яки и удобни! Прекалено хубави са за тази цена 😄
Маратонки All About Me, Черен Цвят 41
Закупен
ПБ Петя Богомилова
Страхотна,мека,чист камествен памук,комфортна,кройка за всяка фигура Отдавна търсех такава практична дреха Благодаря
Блуза Cutie Pie, Черен Цвят Черна
Закупен
Ж Живка Узунова
loading...